Zucchinipannkakor

  1. Lägg zucchini i ett durkslag och strö lite salt över
  2. Låt stå 30 minuter, pressa ut så mycket vätska du kan, lägg Z mellan hushållspapper och kram ur mer vätska
  3. Blanda Z med 500 ml hackad lök
  4. Vispa ihop 4 ägg och rör ner i i Z-blandningen
  5. Tillsätt 150 ml mjöl
  6. Tillsätt 75 ml av varje, persilja, dill och dragon
  7. Rör ner 100 gram smulat fetaost och 150 ml hackade valnötter
  8. Hetta upp oljan i en stekpannnan till räckligt djup för att täcka Z-pannkakorna
  9. Stek/fritera 3 minuter ppå varje sida
  10. Transfer de friterade Z-pannkakorna till en varm plåt i ugnen för att hålla de varma
  • 750 ml grovt riven zucchini
  • 500 ml hackad lök
  • 4 ägg
  • 150 ml mjöl
  • 75 ml av varje, persilja, dill och dragon
  • 100 g fetaost
  • 150 g valnötter
  • matolja
Zucchinipannkakor-372
Zucchinipannkakor